DUP testdag

Hey Toppers!

Altijd al willen weten hoe dat ene DUP wakeboard aanvoelt op het water en obstakels?
Zondag 14 Juli is dé kans om alle modellen te testen totdat je een ons weegt!
Als je je nieuwe liefde eenmaal hebt gevonden kan je hem natúúrlijk aanschaffen bij de allermooiste/ beste/ leukste/ meest bescheiden boardshop van de wereld.. Burnside Park En Shop!

Tot zondag!

ps: het testen is hartstikke gratis, voor de kabelbaan betaal je natuurlijk gewoon. 🙂


Fullmoon Party 2e Editie


Het is (al)weer zover lieve mensen.
Het feest dat zó mooi is dat ze het wereldwijd op meerdere plekken proberen te evenaren…
HET IS TIJD VOOR DE 2DE EN LAATSTE FULL MOON PARTY VAN HET JAAAAAAR!!!!

Met de volle maan als middelpunt van ons feestelijke verlichte Burnside Cablepark kan je op zaterdag 17 Augustus vanaf 22.30 uur het water op mits je zelf leuk verlicht bent!! De mooist verlichte deelnemer wordt uiteraard beloond met een prachtige hoofdprijs! Wat zal het dit jaar worden?

Daarnaast is het vanaf 21.00 uur heerlijk chillen aan onze waterlounge, zoep’n als een grote aan de Warsteiner bieren-bar en spelen met veel, heeel veel vuur.
Ook onze legendarische maar ó zó beruchte Bucket Specials maken hun opwachting weer. BEN JIJ READY!!?
Natuurlijk is er ook Muziek! Net als de laatste editie kunnen we er gewoonweg niet meer omheen.. Onze eigen Vieze Vedi!!!
Dit jaar staat hij onder andere al op grote festivals als de Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, We Are Electric en Paaspop maar nu dus tijdens de 2de Full Moon Party zal hij met jullie het dak van ons mooie nieuwe pandje er weer totaal af blazen!!
Zeg het voort Full-Moon-Party-People!!
Deze snikhete zomernacht wordt absoluut weer een hoogtepunt van en prachtig seizoen BCP!
Tot dan.

Kosten:
De baan op €20,-
Reserveren is niet nodig.

Testdag Slingshot 23 juni!

Zondag 23 Juni vanaf 12.00 uur is dé kans om alle modellen van Slingshot te testen die je altijd al een keertje hebt willen varen.  
Wie weet wordt je wel verleid om een mooie aan te schaffen bij de allermooiste/ beste/ leukste/ meest bescheiden boardshop van de wereld.. Burnside Park En Shop!
..en, als je nou voor 30 Juni je nieuwe SLINGSHOT bij ons haalt, doen wij er meteen een blok van 1,5 waterpret bij!
Tot zondag!

ps: het testen is hartstikke gratis, voor de kabelbaan betaal je natuurlijk gewoon. 🙂


Dè BCP FullMoonParty!

Het is weer zover lieve mensen. Het feest dat zó mooi is dat ze het wereldwijd op meerdere plekken proberen te evenaren… HET IS WEER TIJD VOOR DE FULL MOON PARTYYYYYYYYY!!!! Met de volle maan als middelpunt van ons feestelijke verlichte Burnside Cablepark kan je op zaterdag 15 Juni vanaf 22.30 uur het water op mits je zelf leuk verlicht bent!! De mooist verlichte deelnemer wordt uiteraard beloond met een prachtige hoofdprijs! Wat zal het dit jaar worden?
Daarnaast is het heerlijk chillen aan onze waterlounge, zoep’n als een grote aan de Warsteiner bieren-bar en spelen met veel, heeel veel vuur. Ook onze legendarische maar ó zó beruchte Bucket Specials maken hun opwachting weer. BEN JIJ READY!!? Natuurlijk is er ook Muziek! De vorige jaren hadden we al fantastische DJ’s staan maar na de knaller van vorig jaar kunnen we er niet meer omheen.. Wij hebben Vieze Vedi!!! Dit jaar staat hij onder andere al op grote festivals als de Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, We Are Electric en Paaspop maar tijdens de Full Moon Party zal die net als vorig jaar het dak van ons mooie nieuwe pandje er totaal af blazen!! Zeg het voort Full-Moon-Party-People!! Deze snikhete zomernacht wordt absoluut weer een hoogtepunt van en prachtig seizoen BCP! Tot dan.
Kosten: De baan op €20,- Reserveren is niet nodig.


START UP CLUB (VOL!!)


Speciaal voor kids tot en met 12 jaar draait de baan voor openingstijd. Er is dan extra begeleiding en het bootje vaart voor de kids die ver weg vallen. We hanteren een aangepast tarief van €20,- p.p. inclusief wetsuits en het gewenste materiaal. De club zal plaats vinden op 26 Augustus van 10:00 tot 12:00.
Wil jij iemand opgeven? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@burnsidecablepark.nl We hebben een beperkt aantal plekjes dus wees er snel bij.
(PS Voor alle enthousiastelingen, onze deuren openen dan echt om 10.00 uur, niet eerder, afrekenen en inschrijven kan vanaf dat tijdstip, net als lekkere drankjes bestellen 😉)


Fullmoon party – 5 augustus 2017

full-moonOnze Volle Maan Feest wordt een van de chillste feesten van het jaar! Je kunt om 23:00 uur het water op mits je leuk verlicht bent en daarna wordt het lekker chillen met Bucket Specials, de lekkerste lounge, chille muziek en veel vuur!
Het wordt weer een sfeervolle nacht! Tot dan!