Naast waterpret ook culinaire verwennerij!

Horeca

Naast het vermaak op het water hebben we onze Supermooie Beachclub en het sfeervolle terras direct aan het water waar je lekker kunt loungen en genieten van onze uitgebreide kaart.
Aankomende winter gaan voor het eerst ook in de winterweekeinden met het restaurant open.

We hebben een lunchkaart en een dinerkaart, beide kaarten van 2019 zijn hiernaast te bekijken, voor het nieuwe seizoen worden ze smakelijk vernieuwd!
Voor de winter gaan we een heel nieuw menu bedenken.
Onze koks vinden het leuk om een spraakmakende tafel of BBQ neer te zetten.

Alleen het beste is goed genoeg.. bijvoorbeeld het mooie vlees van de welbekende slagerij Ter Weele uit Oene, lekkere wijnen van wijnkoperij Kroese uit Epe en de Surf Ale en ons eigen Bruisend biertje van de DAVO stadsbrouwerij uit Deventer.

Lokaal

Ambachtelijke Slagerij Ter Weele uit Oene voorziet ons van het lekkerste vlees. Wijnkoperij Kroese uit Epe voorziet ons van heerlijke wijnen.

Groepen

Voor groepen hebben we mooie arrangementen met naast het sportieve vermaak een smakelijke lunch, een luxe barbecue of andere soorten verwennerij. Ook je trouwfeest of verjaardag kun je bij ons vieren, informeer maar eens.

The famous BBQ

Barbecueën is het lekkerst op een fijne plek met al je vrienden en familie om je heen terwijl je verwend wordt door de drankjes, de gerechten en het vlees dat onze koks je voor zetten.
Alle ingredienten betrekken we zoveel mogelijk uit de buurt; van het mooie vlees van de zelfslachtende slager Ter Weele uit Oene tot de wijnen van wijnkoperij Kroese uit Epe..
Voor de variatie (je wilt wat vaker komen als je 1x geproefd hebt!) hebben we wat verschillende barbecue thema’s:
o.a. de BCP BBQ, een mooie American BBQ en een heerlijke Luxe BBQ.
Laat je eens informeren of waag er maar eens een mailtje aan.
We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Klik en houdt vast om rond te kijken

Een warme winterse metamorfose met een verrassende keuken