Kom gezellig langs

Horeca

Komende zomer is jullie favoriete paviljoen aan het water weer 1 van de beste plekjes op de Veluwe. Het terras met de nomadentent is ruim opgezet en dat ziet er super relaxed uit.

Terras

Ons terras is de hele zomer open. Kom langs voor een drankje of geniet van onze keuken met de aller lekkerste dingen. Bij onze welkomstbalie bij het terras wordt een tafel aan je toegewezen.

Snacks & drinks to go (zomer)

Geen plek op het terras? Dan is er altijd nog het gras. Als je geen plekje bij ons hebt maar ergens op het gras of strand vertoeft kan je alsnog genieten van onze kaart. We hebben lekkere snacks & drinks “to go”. Je hoeft alleen nog maar je eigen kleedje, zitjes en gezelligheid mee te nemen.

Reserveren

Dit kan voor de baan max. 7 dagen vooruit maar voor groepen vanaf 10 personen onbeperkt.
Een tafel reserveren kan altijd (mits er ruimte is natuurlijk).
Dit kan via de mail of telefonisch:
info@burnsidecablepark.nl of 0578-573 170

Dineren

Dineren kan binnen in ons paviljoen of bij mooi weer op het terras. Alleen het beste is goed genoeg en we halen het graag uit eigen regio.

Barbecue & Specials

Een goede barbecue, ook in de winter, is het lekkerst op een fijne plek met al je vrienden en familie om je heen terwijl je verwend wordt door de drankjes, de gerechten en het vlees dat onze koks je voor zetten.

De ingrediënten betrekken we zoveel mogelijk uit de buurt; van het mooie vlees van slager Ter Weele uit Oene, chocolade verwennerij van Droste tot de wijnen van Wijnkoperij Kroese uit Epe..

Menu Kaart – Hoofdmenu, BBQ & Specials

We hebben een hoofd menu en een kaart voor barbecue en specials. Barbecues met verschillende thema’s tot aan een varken aan het spit, veel is mogelijk! Laat je eens informeren of waag er maar eens een mailtje aan. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Bekijk hier ons hoofdmenu.

Ons WinterBBQ & Steengrill restaurant is alleen in de winter geopend voor groepen en feesten! Dit gaat weer aangepast worden maar kijk voor een impressie op de BurnstoneGrill pagina.

 

De overheerlijke BCP BBQ voor
€28,50 p/p
Klik voor info op:
BCP BBQ menu

Voor de echte lekkerbekken hebben we de nóg uitgebreidere
luxe BBQ voor
€32,- p/p
Info over deze BBQ

Een zeer smakelijk lunchbuffet voor
€15,- p/p
Bekijk Lunch Buffet Menu

LOKAAL

We proberen veel uit eigen regio te betrekken: Het mooie vlees komt van de welbekende slagerij Ter Weele uit Oene, de lekkerste wijnen van wijnkoperij Kroese uit Epe en de Surf Ale en ons eigen Bruisend bier komen van de DAVO Stadsbrouwerij uit Deventer.

BARBECUE

Een goede barbecue is het lekkerst op een fijne plek met al je vrienden en familie om je heen terwijl je verwend wordt door de drankjes, de gerechten en het vlees dat onze koks je voor zetten. Voor de variatie (je wilt wat vaker komen als je 1x geproefd hebt!) hebben we van verschillende barbecue thema’s tot aan een varken aan het spit, veel is mogelijk! Laat je eens informeren of waag er maar eens een mailtje aan. We vertellen je graag over de mogelijkheden!