Naast waterpret ook culinaire verwennerij!

Horeca

In de ZOMER:
proberen we er voor te zorgen dat jullie favoriete paviljoen aan het water weer 1 van de beste plekjes op de Veluwe is. Het terras met de nomadentent is ruim opgezet en dat ziet er super relaxed uit.

Voor het TERRAS gelden geen beperkingen.
Als je graag aan een tafel wilt zitten kom je naar onze welkomstbalie bij het terras.
We wijzen je dan een geschikte plek.

BINNEN dineren: ūü•ā
Reserveren is aan te raden!

In de WINTER:
De hele winter staan we klaar om het mooiste feest, clubmeeting of bedrijfsborrel voor je te organiseren.
Want kun je een mooiere plek bedenken voor bijvoorbeeld een fantastische WINTERBARBEQUE?
Wij niet!
Vanaf november gaat ook het Steengrillrestaurant weer open en zijn we elke vrijdag en zaterdag vanaf 16:00u en op zondagmiddag vanaf 14:00u open om onze gasten de lekkerste steengrill ooit te laten beleven!

Het is supergezellig ingericht en de verlichting aan het water maken het mooi af.
Dus kom eens lekker bij ons winterbarbecue√ęn, pizza’s bakken rond de warme steenoven, een steengrillavond of laat ons je leukste feest ooit organiseren deze winter!

Lokaal

Alleen het beste is goed genoeg en we halen het graag uit eigen regio:
Het mooie vlees komt van de welbekende slagerij Ter Weele uit Oene,
de lekkerste wijnen van wijnkoperij Kroese uit Epe en de Surf Ale en ons eigen Bruisend bier komen van de DAVO Stadsbrouwerij uit Deventer.
Het knapperend verse brood komt van Bakkerij Hagen uit Vaassen

Groepen

Voor groepen hebben we mooie arrangementen met naast het sportieve vermaak een smakelijke lunch,
een luxe (winter)barbecue of andere soorten verwennerij.
Zowel ’s zomers en in de winter!
Ook je trouwfeest of verjaardag kun je bij ons vieren, informeer maar eens.
Denk je aan een winter barbeque of buiten pizza’s maken?
Een mooiere plek kun je toch bijna niet bedenken?

The famous BBQ

EEN GOEDE BARBECUE, ook in de winter!
is het lekkerst op een fijne plek met al je vrienden en familie om je heen terwijl je verwend wordt door de drankjes, de gerechten en het vlees dat onze koks je voor zetten.
De ingredi√ęnten betrekken we zoveel mogelijk uit de buurt; van het mooie vlees van slager Ter Weele uit Oene, het brood van Bakkerij Hagen, wat vis van forellenkwekerij ’t Smallert tot de wijnen van Wijnkoperij Kroese uit Epe..
Voor de variatie (je wilt wat vaker komen als je 1x geproefd hebt!) hebben we van verschillende barbecue thema’s tot aan een varken aan het spit, veel is mogelijk!
Laat je eens informeren of waag er maar eens een mailtje aan.
We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Klik en houdt vast om rond te kijken