Kom gezellig langs

Horeca

We gaan vanaf 31 maart voor jullie open!
Komende zomer is jullie favoriete paviljoen aan het water weer 1 van de beste plekjes op de Veluwe. Het terras met de nomadentent is ruim opgezet en dat ziet er super relaxed uit.
Kom langs voor een drankje of geniet van onze keuken met de allerlekkerste snacks en gerechten en vermaak je ondertussen met de capriolen van de wakeboarders of van een waterskier die voor het eerst op de latten staat.
Wellicht ga je het zelf ook nog eens proberen..

Reserveren

Dit kan voor de kabelbaan maximaal 7 dagen vooruit maar voor de horeca met voor groepen vanaf 10 personen doen we dat zonder beperking.
Een tafel reserveren is overigens geen slecht idee want op de mooiste dagen wil iedereen op ons prachtige plekje zitten.

Dit kan via de mail of telefonisch:
info@burnsidecablepark.nl of 0578-573 170

Dineren

Dineren kan binnen in ons paviljoen of bij mooi weer op het terras. Alleen het beste is goed genoeg en we halen het graag uit eigen regio.

Barbecue & Specials

Een goede barbecue, ook in de winter, is het lekkerst op onze fijne plek met al je vrienden en familie om je heen terwijl je verwend wordt door de drankjes, de gerechten (ook vegetarisch) en het lekkerste vlees hetgeen onze koks je voorschotelen.

De ingrediënten betrekken we zoveel mogelijk uit de buurt; van het mooie vlees van slager Ter Weele uit Oene en de lekkere wijnen van Wijnkoperij Kroese uit Epe tot de chocolade verwennerij van Droste uit Vaassen.

Menu Kaart – Hoofdmenu, BBQ & Specials

We hebben een hoofd menu en een kaart voor barbecue en specials; van verrukkelijk vegetarisch tot een varken aan het spit, veel is mogelijk! Laat je eens informeren of waag er maar eens een mailtje aan. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Bekijk hier het hoofdmenu van vorig seizoen.
Binnenkort komt de nieuwe kaart!

De overheerlijke BCP BBQ voor €30,- p/p
Minimaal 10 personen. Klik voor info op:
BCP BBQ menu

Voor de echte lekkerbekken hebben we de nóg uitgebreidere
luxe BBQ voor €34,- p/p
Minimaal 10 personen.
Info over deze BBQ

Een zeer smakelijk lunchbuffet voor €17,50 p/p
Minimaal 10 personen!
Bekijk ons lekker genieten: Lunch Buffet Menu

LOKAAL

We proberen veel uit eigen regio te betrekken: Het mooie vlees komt van de welbekende slagerij Ter Weele uit Oene, de lekkerste wijnen van wijnkoperij Kroese uit Epe en de Surf Ale en ons eigen Bruisend biertjes komen van de DAVO Stadsbrouwerij uit Deventer.

BARBECUE

Een goede barbecue is het lekkerst op een fijne plek met al je vrienden en familie om je heen terwijl je verwend wordt door de drankjes, de gerechten en het vlees dat onze koks je voor zetten. Voor de variatie (je wilt wat vaker komen als je 1x geproefd hebt!) hebben we verschillende barbecue thema’s; van verrukkelijke vegetarisch tot een varken aan het spit, veel is mogelijk! Laat je eens informeren of waag er maar eens een mailtje aan. We vertellen je graag over de mogelijkheden!