Naast waterpret ook culinaire verwennerij!

Horeca

Komende zomer is jullie favoriete paviljoen aan het water weer 1 van de beste plekjes op de Veluwe. Het terras met de nomadentent is ruim opgezet en dat ziet er super relaxed uit.

Voor het TERRAS gelden geen beperkingen.
Als je graag aan een tafel wilt zitten kom je naar onze welkomstbalie bij het terras.
We wijzen je dan een geschikte plek.

BINNEN dineren: 🥂
Reserveren is aan te raden!


In de ZOMER:
Geen plek op het terras? Dan is er altijd nog het GRAS
Als je geen plekje bij ons hebt maar ergens op het gras of strand vertoeft kan je alsnog genieten van onze kaart. We hebben lekkere snacks & drinks “to go”.
Je hoeft alleen nog maar je eigen kleedje, zitjes en gezelligheid mee te nemen..

Werken bij Burnside Cablepark?

We hebben een fantastisch leuk team rondlopen waardoor het fijn vertoeven is bij ons paviljoen.
Maar het loopt zo lekker dat we steeds meer personeel nodig hebben.
Op dit moment zijn we op zoek naar:
Een fulltime kok
Terrasbedieners
Helpers in de keuken
Als je op de kok klikt vind je daarover meer informatie en verdere details.

Lokaal

Alleen het beste is goed genoeg en we halen het graag uit eigen regio:
Het mooie vlees komt van de welbekende slagerij Ter Weele uit Oene,
de lekkerste wijnen van wijnkoperij Kroese uit Epe, wat vis komt van forellenkwekerij ’t Smallert en de Surf Ale en ons eigen Bruisend bier komen van de DAVO Stadsbrouwerij uit Deventer.
Het knapperend verse brood komt van Bakkerij Hagen uit Vaassen

Groepen

Voor groepen hebben we mooie arrangementen met naast het sportieve vermaak een smakelijke lunch,
een luxe barbecue of andere soorten verwennerij.
Ook je trouwfeest of verjaardag kun je bij ons vieren, informeer maar eens.
We zijn namelijk ook een officiële trouwlocatie!
Een mooiere plek kun je je voor de mooiste dag van je leven toch bijna niet dromen?

The famous BBQ

EEN GOEDE BARBECUE:
is het lekkerst op een fijne plek met al je vrienden en familie om je heen terwijl je verwend wordt door de drankjes, de gerechten en het vlees dat onze koks je voor zetten.
De ingrediënten betrekken we zoveel mogelijk uit de buurt; van het mooie vlees van slager Ter Weele uit Oene, het brood van Bakkerij Hagen, wat vis van forellenkwekerij ’t Smallert tot de wijnen van Wijnkoperij Kroese uit Epe..
Voor de variatie (je wilt wat vaker komen als je 1x geproefd hebt!) hebben we van verschillende barbecue thema’s tot aan een varken aan het spit, veel is mogelijk!
Laat je eens informeren of waag er maar eens een mailtje aan.
We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Klik en houdt vast om rond te kijken