Kom gezellig langs

Groepen

Voor groepen hebben we mooie arrangementen met naast waterpret een smakelijke lunch, een luxe BBQ of andere soorten verwennerij. We kunnen groepen en bedrijven tot 250 man een onvergetelijke dag bezorgen. Voor scholen hebben wij verschillende budgetmogelijkheden voor lunch, snacks en BBQ.

Weer of geen weer…
Bij slechtere weersverwachtingen kan alles gewoon doorgaan want we hebben een nieuw supergezellig paviljoen; dus weer of geen weer: we maken het gezellig! De waterpret kan sowieso doorgaan want nat wordt je toch! Bij onweer leggen we de baan even stil en zullen wij de tijd opschuiven. Bij echt noodweer kiezen wij vanzelfsprekend voor veiligheid.

BESLOTEN FEEST, BEDRIJFSBORREL OF BRUILOFT?

Besloten feesten zijn een aanrader op deze prachtige plek, ook als je niet het water op wilt! De combinatie van binnen en buiten met uitzicht over het water zorgt voor veel mogelijkheden op een verrassende locatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Heb je dus wat te vieren of wil je met je personeelsvereniging eens iets heel anders doen? Neem dan contact met ons op; we hebben voor jou en je groep leuke voorstellen op maat. Prijzen en arrangementen zijn op aanvraag. Stuur eens een mailtje naar info@burnsidecablepark.nl

Activiteiten & Arrangementen

Voor groepen zijn er in overleg naast het waterskiën ook andere activiteiten te organiseren. Voor grote groepen of combinatie van arrangementen hanteren wij aangepaste prijzen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen!

E-chopper Rides in samenwerking met Mr Motus.
“Ontdek onze mooie Veluwe op een E-chopper, leuk met collega’s of vrienden. Tarieven afhankelijk van het gekozen model. Informeer naar de mogelijkheden bij Mr Motus (www.mrmotus.nl)

Kom tot jezelf met oefeningen voor lichaam en geest op een prachtige locatie voor 20 euro p/p.

Skelters aan elkaar vast, leuk voor jong en oud. Onder begeleiding een tocht door de omgeving maken.
Informeer eens naar de prijs.

Een spel waarbij deelnemers opgedeeld in verschillende teams, proberen een verzwaarde bal onderhands zo ver mogelijk te werpen. De groep die met de minste worpen het voormalige Emstergat rondt wint.
€15,00 p/p

Wie wil er niet eens lekker in de roos schieten?
Geheel verzorgde boogschietbaan met begeleiding.
€19,50 p/p

Actieve en vermakelijke tocht door onze prachtige landelijke omgeving onder begeleiding.
€19,50 p/p

Voor groepen hebben we mooie arrangementen met naast waterpret een smakelijke lunch, een luxe BBQ of andere soorten verwennerij. Bekijk op de pagina Eten & drinken de menu kaarten.

Wil je in een leuke keuken werken?
We zoeken nog een zelfstandige werkende KOK.

wil je in de BEDIENING op het leukste terras van de Veluwe?
voor 1 van beide of allebei:
Bel of mail ons.

Weet je een vriend of vriendin die bij ons zou willen werken?
Geef het door; als het wat wordt dan krijg je een leuke beloning!