Groepen

We kunnen groepen en bedrijven tot 250 man een onvergetelijke dag bezorgen.
Voor scholen hebben wij verschillende budgetmogelijkheden voor lunch, snacks en BBQ.

Lunch, BBQ of diner?

Voor groepen hebben we mooie arrangementen met naast waterpret een smakelijke lunch, een luxe BBQ of andere soorten verwennerij.

Activiteiten & Arrangementen

Voor grote groepen of voor een combinatie van verschillende activiteiten hanteren wij aangepaste tarieven.

Weer of geen weer…

Bij slechtere weersverwachtingen kan alles gewoon doorgaan want we hebben een nieuw supergezellig paviljoen; dus weer of geen weer: we maken het gezellig! De waterpret kan sowieso doorgaan want nat wordt je toch! Bij onweer leggen we de baan even stil en zullen wij de tijd opschuiven. Bij echt noodweer kiezen wij vanzelfsprekend voor veiligheid.

Informeer naar de mogelijkheden

Heb je dus wat te vieren of wil je met je personeelsvereniging eens iets heel anders doen? Neem dan eens contact met ons op; we hebben voor jou en je groep leuke voorstellen op maat. Prijzen en arrangementen zijn op aanvraag. Stuur eens een mailtje naar info@burnsidecablepark.nl

Besloten feest, bedrijfsborrel of bruiloft?

Besloten feesten zijn een aanrader op deze prachtige plek, ook als je niet het water op wilt! De combinatie van binnen en buiten met uitzicht over het water zorgt voor veel mogelijkheden op een verrassende locatie. Dus voor besloten feesten, bedrijfsborrels, bruiloften en ook voor speciale verzoeken kun je gerust contact met ons opnemen.

Meer info

Klik en houdt vast om rond te kijken