Kom gezellig langs

Obstakels

De leukste en gezelligste wakeboardbaan van Nederland!

Onze instructeurs willen je enthousiast maken voor hun favoriete sport. Het gebruik van de obstakels is weer een leuk stapje verder en zo heb je gauw de smaak te pakken. Dan wil je je eigen wakeboardsetje en het liefst elke dag het water op!

OBSTAKELS

Ons park is wereldwijd beroemd om de obstakels. Waar andere banen meestal hun obstakels kopen bij dezelfde leveranciers bouwen wij deze grotendeels zelf met Burnside Constructions. Omdat BC ook skateparken ontwerpt en bouwt lopen de rails en transitions net dat beetje lekkerder. Met de inmiddels legendarische Liquid Force Rail Battles laten zien dat we zelfs voor 1 evenement de spannendste obstakels plaatsen. Kom onze kickers, boxen en rails maar eens shredden bij ons prachtige CABLEPARK… we zien je snel!

WATERSKIEEN

Het oerbegin van alle waterpret is het waterskien. Een goed vermaak met een groep of met het hele gezin! Het is makkelijk te leren en na wat vallen in de bochten is het eerste rondje gauw gemaakt. Lol aan de start verzekerd en met de camera in de aanslag zijn er altijd vermakelijke momenten voor de napret!

Vooral als iemand van de groep (die zijn er altijd!) de show wil stelen dan mag die met de stuntskies en een helm over de schans! Voor de echte stuntels is er altijd nog het kneeboard om het ego weer wat op te vijzelen.

WAKERBOARDEN

Wakeboarden aan de kabel is vrij makkelijk te leren. Helemaal als je al rondjes kunt waterskiën is het een leuke uitdaging. Als je skiet of snowboard lijkt het een beetje op een sleeplift maar dan (gelukkig) wat sneller.

Ook al heb je zelf een boot of doe je aan kite- of windsurfen; je moet het een keer geprobeerd hebben. Je hebt geen wind nodig en er zijn bijna geen golven maar wel hier een daar een lekkere schans.