De leukste en gezelligste wakeboardbaan van Nederland

Impressie

Cablepark

Wakeboarden aan de kabel is een snel groeiende sport; je hebt geen wind of boot nodig en je bent in verhouding tot kitesurfen, windsurfen en zelfs snowboarden veel goedkoper uit. Wanneer je ook gaat, de condities zijn altijd goed of beter omdat de kabel en de obstakels een constante factor zijn. Waterskiën leer je vrij snel en als je die rondjes een keer wat spannender wilt maken kun je gaan leren wakeboarden.

Onze instructeurs willen je graag verslaafd maken aan hun sport. Het gebruik van de obstakels is weer een leuk stapje verder en zo heb je gauw de smaak te pakken. Dan wil je je eigen wakeboardsetje en het liefst elke dag het water op!

Ook kinderen kunnen vanaf 5 jaar met de waterskies en eventueel het wakeboard het water op.
Met een zwemdiploma en wat ouderlijk toezicht is het een spetterende uitdaging! Een aantal zondagochtenden in het seizoen organiseren we voor de kids de Wakeboard Start Up Club
Hun ouders genieten tijdens die lessen lekker in het zonnetje van een goed verzorgd ontbijtje.
En om aan de kant optimaal te kunnen genieten hebben we er een prachtige beachclub voor jullie gebouwd!

Mogelijkheden

Wakeboarden

Wakeboarden aan de kabel is vrij makkelijk te leren. Helemaal als je al rondjes kunt waterskiën is het een leuke uitdaging.
Als je skiet of snowboard lijkt het een beetje op een sleeplift maar dan (gelukkig) wat sneller.

Ook al heb je zelf een boot of doe je aan kite- of windsurfen; je wilt toch wel een keer aan de kabel hangen.
Obstakels rijden is sensationeel en makkelijk te leren!

Waterskiën

Het oerbegin van alle waterpret is het waterskien.
Een goed vermaak met een groep of met het hele gezin!
Het is makkelijk te leren en na wat vallen in de bochten is het eerste rondje gauw gemaakt. Lol aan de start verzekerd en met de camera in de aanslag zijn er altijd vermakelijke momenten voor de napret of zelfs het internet!
Vooral als iemand van de groep (die zijn er altijd!) de show wil stelen dan mag die met de stuntskies en een helm over de schans! Voor de echte stuntels is er altijd nog het kneeboard om het ego weer wat op te vijzelen..