Kom gezellig langs

Obstakels

De leukste en gezelligste wakeboardbaan van Nederland!

Onze instructeurs willen je enthousiast maken voor hun favoriete sport. Het gebruik van de obstakels is weer een leuk stapje verder en zo heb je gauw de smaak te pakken. Dan wil je je eigen wakeboardsetje en het liefst elke dag het water op!

OBSTAKELS

Ons park is wereldwijd bekend om de originele obstakels en de goede sfeer. Waar andere banen meestal hun obstakels kopen bij dezelfde leveranciers bouwen wij ook een deel zelf met Burnside Constructions. Omdat BC ook skateparken ontwerpt en bouwt lopen de rails en transitions net dat beetje lekkerder. Met de legendarische Liquid Force Rail Battles hebben we laten zien dat we zelfs voor 1 evenement de spannendste obstakels kunnen plaatsen. Ook de andere evenementen zoals de WakeboardBOK en Cirque du BCP zijn altijd de gezelligste! Kom onze kickers, boxen en rails maar eens shredden bij ons prachtige CABLEPARK… we zien je snel!

WATERSKIEN

Het oerbegin van alle waterpret is het waterskiën. Een goed vermaak met een groep of met het hele gezin! Het is makkelijk te leren en na wat vallen in de bochten is het eerste rondje gauw gemaakt. Lol aan de start verzekerd en met de camera in de aanslag zijn er altijd vermakelijke momenten voor de napret!

Vooral als iemand van de groep (die zijn er altijd!) de show wil stelen dan mag die met de stuntski’s en een helm over de schans! Voor de echte stuntels is er altijd nog het kneeboard om het ego weer wat op te vijzelen.

WAKEBOARDEN

Wakeboarden aan de kabel is vrij makkelijk te leren. Helemaal als je al rondjes kunt waterskiën is het een leuke uitdaging. Als je skiet of snowboard lijkt het een beetje op een sleeplift maar dan (gelukkig) wat sneller.

Ook al heb je zelf een boot of doe je aan kite- of windsurfen; je moet het een keer geprobeerd hebben. Je hebt geen wind nodig en er zijn bijna geen golven maar wel hier een daar een lekkere schans.

Wil je in een leuke keuken werken?
We zoeken nog een zelfstandige werkende KOK.

wil je in de BEDIENING op het leukste terras van de Veluwe?
voor 1 van beide of allebei:
Bel of mail ons.

Weet je een vriend of vriendin die bij ons zou willen werken?
Geef het door; als het wat wordt dan krijg je een leuke beloning!